۶ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجه دهه اول آبان‌ ماه ۱۴۰۴ در مرغداری های مازندران تولید شده که رشد قابل توجه ، ۱۹ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته داشته است.

 

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبز سرخ، از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، حسین نگهدار با اعلام این خبر گفت که این اقدام، پشتوانه‌ای محکم برای امنیت غذایی کشور است.

وی افزود: به منظور بررسی وضعیت جوجه‌ریزی و ارزیابی عملکرد، ۷۰ واحد مرغداری گوشتی در شهرستان‌های قائم‌شهر، محمودآباد، نور، جویبار و بابل که در این بازه زمانی جوجه‌ریزی کرده‌اند، توسط کارشناسان مورد رصد، پایش و بررسی میدانی قرار گرفته‌اند.

نگهدار هدف از این بازدیدها را ، راستی‌آزمایی فرآیند جوجه‌ریزی در سالن‌ها، نظارت بر مراحل پرورش و اطمینان از توزیع صحیح نهاده‌ها بیان کرد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران: تأکید کرد: این نظارت‌های مستمر برای تضمین سلامت زنجیره غذایی انجام می‌شود.

نقش حیاتی صنعت طیور،در تأمین پروتئین

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل صنعت طیور گوشتی در اقتصاد و سلامت جامعه، اظهار کرد: این صنعت نقشی حیاتی در تأمین پروتئین حیوانی و پایداری امنیت غذایی کشور ایفا می‌کند.

قدردانی از مرغداران و تأکید بر حمایت‌های مستمر

نگهدار در ادامه با قدردانی از زحمات و سرمایه‌گذاری مرغداران استان، خاطرنشان کرد: در راستای تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» و به منظور حمایت از تولیدکنندگان، رونق بخشیدن به چرخه اقتصادی و تقویت هرچه بیشتر امنیت غذایی، اقدامات نظارتی و حمایتی لازم در این حوزه به طور مستمر در دستور کار قرار دارد.

زمینه‌های این رشد

این مسئول اظهار کرد: این رشد قابل توجه در جوجه‌ریزی در حالی محقق شده که پیش‌تر، مسئولان از حل چالش‌های تأمین نهاده‌های دامی در استان خبر داده بودند. در آغاز آذرماه، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از عرضه ۱۳۲ هزار تن خوراک دام در قالب یک نظام توزیع جدید خبر داد و گفت: این اقدام به رفع دغدغه تولیدکنندگان کمک کرده است.
پایان پیام /
سکینه رضائیان سمسکنده