استاندار مازندران گفت: ترک‌فعل مدیران مجازات بسیار سنگینی دارد و مدیران حق ندارند ترک فعل کنند.

سیدمحمود حسینی‌پور یکشنبه‌سب در آئین افتتاح نمادین پروژه‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران در ساری اظهار کرد: بخش اعظمی از خدمات روستایی توسط بنیاد مسکن صورت گرفت.

وی افزود: در استان مازندران نیز کارهای بزرگی صورت گرفت و در موضوع مسکن، طرح هادی و آسفالت روستایی اقدامات خوبی در استان، صورت گرفته است.

استاندار مازندران، خاطرنشان کرد: طرح توانمندی ۵۰۰ روستای مازندران نیز در استانداری با جدیت دنبال می‌شود.

مقام عالی دولت در استان، با اشاره به تغییر مدیریتی در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران، ادامه داد: باید شاهد جهش قابل توجهی در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران باشیم و مدیران باید منشأ تحول باشند.

حسینی‌پور بیان کرد: بنیاد مسکن باید یک مدیریت منحصربفرد باشد و یک الگو با توجه به ماهیت این دستگاه با روحیه انقلابی‌گری و جهادی باشد.

وی عنوان کرد: حل مسئله مردم همان روحیه انقلابی‌گری است و لذا باید نظام مسائل روستایی احصا و حل مسئله به سرعت و با جدیت دنبال شود و مهم حل مسئله است.

استاندار مازندران، اعلام کرد: باید مشخص باشد از امروز تا یکسال دیگر بنا است چه تحولی در روستاهای مازندران صورت گیرد.

مقام عالی دولت در استان، گفت: اقتصاد روستا باید به حرکت در بیاید و قطعا اگر این مهم صورت گیرد جمعیت به سمت روستاها خواهند رفت ‌و لذا باید شغل پایدار در روستاها ایجاد شود.

حسینی‌پور تاکید کرد: فرمان توسعه روستاها در دست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است و اگر به درستی هدایت شود تمامی دستگاه‌های مرتبط پای کار خواهند آمد.

استاندار مازندران، اذعان کرد: دستگاه نظامی و امنیتی، کار را تمام کردند و اکنون نوبت دستگاه‌های اجرایی است.

حسینی‌پور تاکید کرد: ترک فعل مدیران مجازات بسیار سنگینی دارد و مدیران حق ندارند ترک فعل کنند.

وی افزود: ساخت مسکن محرومین یکی از راهبردهای دولت سیزدهم است و فقرزدایی و اقتصاد روستاها در اولویت نگاه دولت قرار دارد.

استاندار مازندران، گفت: نهضت ساخت مسکن در مناطق کمتر برخوردار و روستایی باید با کمک کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و بسیج سازندگی با جدیت دنبال شود.

مقام عالی دولت در استان، متذکر شد: این مدیران هستند که می‌توانند تحول را در دستگاه‌های اجرایی ایجاد کنند.

حسینی‌پور اشاره کرد: مهاجرت معکوس به روستاها باید اتفاق افتد و این مهم نیازمند احداث و ایجاد زیرساخت در روستاها است.

وی یادآور شد: نباید روستائیان ما درگیر معیشت و وام‌‌های ۲۰ میلیونی باشند و مراکز دانش‌بنیانی باید به روستاها بیایند، گردشگری در روستاها فعال شود و تحصیل‌کرده‌های روستازاده باید بیایند ‌و روستاها را آباد کنند.

استاندار مازندران گفت: دهکده‌‌های گردشکری، کشاورزی و صنعتی باید در روستاها فعال شود و روستاها باید به مقصد گردشگران داخلی و خارجی مبدل شوند.

در این مراسم به صورت نمادین واگذاری مسکن روستایی به مالکان در روستاهای هلی‌کتی ساری، خرد‌ون‌کلای بخش لاله‌آباد بابل و روستای سنگ تجن نوشهر صورت گرفت.

انتهای خبر/