به گزارش سبز سرخ سردار سیاوش مسلمی در حاشیه مراسم اختتامیه اردوهای جهادی ، با قدردانی از زحمات گروهای جهادی اظهار کرد: برخیها هنوز به این مقام نرسیدهاند که فضای فکری جهادگران را درک کنند و فکر میکنند که هر کاری میخواهد اتفاق بیافتد باید هدف مادی پشتش باشد در حالی که بسیاری از گروههای جهادی حتی عضو گروه خاصی هم نیستند بلکه خمس خدمت را در گمنامی میدانند.
وی بیان کرد: مسئله مهم برای گروههای جهادی، ارائه و ترویج تفکر جهادی برای جامعه است.
فرمانده سپاه کربلا تصریح کرد: پیوندی که میان جهادگران و اهالی روستا بواسطه حضور جهادگران در منطقه شکل میگیرد میتواند گامی مؤثر در جهت نشر روحیه جهادی و حفظ انگیزه و موجب تلاش و تکاپو در بین اهالی باشد. اما این پیوند نیازمند مستحکم شدن در طول زمان اردو و استمرار آن پس از اردو است که گروههای جهادی دانشجویی خوب توانسته از عهده آن برآید.
مسلمی افزود: بخش اعظم اردوی طرح جهادی بر پایه سازندگی استوار شده است و این سازندگی از خودسازی درونی افراد آغاز و به سازندگی در مناطق محروم خلاصه میشود.
وی بيان کرد: برخلاف تبلیغات منفی صورت گرفته شاهد حضور پررنگ جوانان در این اردوها هستیم.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی سپاه کربلا نیز با اشاره به اینکه با ترویج، فرهنگ و تفکر جهادی، گروههای جهادی بسیج دانشجویی، تعداد دانشجویان و دانشگاهها در رشتههای مختلف در حال حاضر رشد فزایندهای داشته است اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ بسیجیان دانشجوی شرکتکننده در فعالیتهای جهادی هزار و ۱۶۰ نفر بود که در سال گذشته این رقم با رشد ۳.۵ برابری به ۴ هزار و ۲۲۵ نفر رسیده است و امید داریم امسال به ۵ هزار نفر برسد.
سیدامیر ساداتکرمی با قدردانی از حمایت و پشتیبانی فرماندهی استان بیان کرد: فرمانده سپاه استان مازندران در تشکیل ستاد پشتیبانی گروههای جهادی پیشگامتر از این کانون تا به امروز بوده است.
وی تصریح کرد: گروههای مختلف جهادی در تحقق بخشیدن به آرمانهای انقلاب در تحقق شعار محرومیت زدایی پیشگام بوده است.
ساداتکرمی با اشاره به چهار ماموریت مهم گروههای جهادی تصریح کرد: از جمله ماموریتهای گروههای جهادی بسیج کردن توانمندسازی و کادرسازی و نقشآفرینی و خدمترسانی در جامعه امروزی است تا بتواند در جهت پیشرفت و آبادانی جامعه عدالتمحور گامی برداشته باشد.
انتهای خبر/
Tuesday, 8 October , 2024