۶1 دوره آموزشی، ترویجی و توانمند سازی ۳ ماه نخست ۱۴۰۳ توسط اداره کل دامپزشکی در مازندران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبز سرخ، دکتر آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران از برگزاری ۵۰ دوره آموزشی و ترویجی برای بهره برداران و مسئولین فنی بهداشتی بخش خصوصی و ۱۱ دوره آموزشی توانمند سازی کارکنان اداره کل دامپزشکی مازندران در ۳ ماه نخست ۱۴۰۳ خبر داد.
وی درباره ی برگزاری دوره های آموزشی ویژه توانمندسازی کارکنان گفت: با عنایت به تغییرات دستورالعمل ها و بروز رسانی سامانه های تخصصی که مرتبط با حوزه دامپزشکی هستند و لزوم پاسخگویی شایسته و درست به ارباب رجوع در اداره کل و شهرستان ها و با هدف افزایش میزان رضایت مندی مردم از خدمات ارائه شده در سطح استان، این اداره کل اقدام به برگزاری دوره های آموزشی با جامعه هدف کارکنان دامپزشکی مازندران در حوزه های نظارت، تشخیص و درمان، بهداشت و مدیریت بیماری های دامی و طیور، زنبور عسل، قرنطینه و امنیت زیستی و امور مالی کرده است.

آقاپور کاظمی ادامه داد: این دوره های آموزشی در مناطق سه گانه غرب، شرق و مرکزی با حضور ۱۵۳ نفر از کارکنان حوزه های ذکر شده اداره کل دامپزشکی مازندران برگزار شد که طی آن آخرین دستورالعمل های ابلاغی و شیوه نامه مختلف و کار با سامانه ها به صورت کاملا کاربردی آموزش داده شد.

مدیرکل دامپزشکی مازندران در درباره ی لزوم ارتقا دانش، بازآموزی و ارتقای کیفی مسئولین فنی بهداشتی بخش خصوصی و آشنایی با آخرین دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشورگفت: ۵۰ دوره آموزشی با حضور ۸۲۴ نفر از مسئولین فنی بهداشتی واحدهای طیور گوشتی و مادر،جوجه کشی ها، کارخانجات خوراک دام، کشتارگاه های طیور و واحدهای قطعه بندی و بسته بندی فراورده های خام دامی تحت نظارت دامپزشکی برگزار شد.

وی ادامه داد: در این دوره ها به ضرورت توجه مسئولین فنی به ارتقای دانش فنی در حوزه عملکردی و نگاه ویژه به ساحت شغلی و رعایت امانت درعملکرد تاکید و نیز درباره ی سامانه GIS طیور، ثبت دقیق و صحیح واکسیناسیون طیور در سامانه، ضرورت ثبت بموقع و دقیق بیماری های طیور و حذف کانون های آلوده، ضرورت دقت در ثبت آمار و اطلاعات و نژادها ثبتی ، آموزش داده شد.

آقاپور کاظمی گفت: درباره دستورالعمل های حوزه نظارت بهداشتی شامل: ضوابط بهداشتی کشتارگاه های دام و طیور، نشانه گذاری محصولات تولیدی، آشنایی با تفاسیر نتایج آزمایشات محصولات و آب واحدها، ضوابط مربوط به مواد اولیه خوراک دام، اهمیت کنترل دائم سامانه قرنطینه، تعیین تکلیف محموله ها در مهلت قانونی، دقت در درج اطلاعات برای صدور گواهی ها، مسئولیت شغلی و حقوقی اطلاعات درج شده در سامانه مذکور، شیوه های اصلاح و یا حذف گواهی های صادره، تحویل ندادن رمز ورود به سامانه به سایر افراد، آموزش های لازم ارائه شد.
انتهای پیام/
سکینه رضائیان سمسکنده