نشست خبری راعی کارگران فیلم داستانی وضعیت قرمز (روایت زندگی شهدای سلامت) با اصحاب رسانه مازندران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبز سرخ، رضا راعی کارگردان فیلم داستانی وضعیت قرمز در این نشست که ۱۹ خرداد ماه ۱۴۰۴ در سالن اجتماعات مرکز بهداشت ساری برگزار شد، با اشاره به اینکه‌، فراخوان ،جذب بازیگر برای نقش آفرینی در فیلم داستانی وضعیت قرمز از بهمن سال ۱۴۰۳ آغاز شد، ادامه داد: ۶۰۰نفر در این فراخوان شرکت کردند و نخستین پروژه‌ای است که در آن ۹۸ نفر از بازیگران بومی، هستند.

وی، با اشاره به انتخاب ۹۸ نفر از هنرمندان استان پس از شرکت در کارگاه‌های آموزشی ادامه داد: این فیلم که تلاش مجاهدان سلامت را روایت می کند، به زودی تصویر برداری آن در شهرستان های ساری و آمل آغاز می شود.

راعی با بیان اینکه ،بیش از ۱۸۰ لوکیشن( مکان نصویر برداری) در ۱۱ شهرستان برای این پروژه پیش بینی شده است، گفت: برش های از زندگی ۱۶ شهید مدافع سلامت مازندران در آن روایت می شود.

این کارگردان گفت: در این پروژه هشت چهره سینمایی حضور دارند که تاکنون حضور چند نفر قطعی شده است.

وی با اشاره به این که همه ی ما دوران منحوس و همه گیری کرونا را تجربه کردیم، گفت: اطمینان می دهیم با کارشناسان مجربی که از حوزه بهداشت و درمان در این پروژه حضور و همکاری دارند، اتفاقات خوب و مثبتی را رقم بزنیم.

راعی که کارگردانی ۱۶ فیلم را در کارنامه هنری خود به ویژه خانطومان را دارد و کارش را با ساخت فیلم رهایی مربوط به ( آزادگان سرافراز) آغاز کرد یادآور شد: در این فیلم داستانی که برگرفته از قصه های واقعی است،بخش هایی از مجاهدت های مدافعان سلامت روایت و به تصویر کشیده می شود.

کارگردان فیلم وضعیت قرمز ، مدت زمان این اثر داستانی را بیش از ۸۰ دقیقه بیان کرد و گفت: بر اساس تفاهمنامه ای با دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، قرار شد، در مدت زمان یکسال این پروژه به سرانجام برسد اما تمام تلاش‌مان را می کنیم تا زودتر به پایان برسد.

وی همچنین با بیان اینکه، شهدای سلامت جانشان را برای مردم تقدیم کرده اند، گفت: به فرمایش حاج قاسم سلیمانی شرط شهادت، شهید زیستن است.

وی با اشاره به اینکه ، مازندران استعدادهای هنری زیادی دارد، گفت: این هنرمندان باید دیده شوند و تلاش می کنیم به خوبی دیده شوند.

در این نشست که با اقبال اهالی رسانه مواجه شد؛ جمعی از آنان در سخنانی تلاش و ورود کارگردان، نویسنده و عوامل فیلم وضعیت قرمز را برای ثبت حماسه ماندگار مدافعان سلامت در دوران کرونا ارج نهادند.

سیده محدثه حسینی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این نشست با اشاره به تلاش های شبانه روزی کادر درمان در شرایط سخت که ویروسی ناشناخته جهان و نیز کشور ما را در بر گرفته بود اظهار کرد: کادر درمان به دلیل تعهد ، عشق و علاقه به هموطنان خود نه تنها پا پس نکشیدند حتی داوطلبانه وارد میدان جهادی شدند که تداعی گر ۸ سال دفاع مقدس بود.

وی افزود: این فرشتگان زمینی بدون هیچ چشم داشتی تنها با هدف نجات حتی یک بیمار از دست این ویروس منحوس که هر لحظه در دنیا و کشور عزیزمان قربانی می گرفت و خانواده های زیادی را داغدار می کرد با همه ی سختی ها تا پای جان ایستادگی کنند حتی در این راه جان ارزشمندشان را نثار سلامتی هموطنان کنند و آسمانی شوند.

حسینی با بیان اینکه، ما باید از کسانی که به ما چیزی می آموزند یا خدمتی به ما می کنند قدردانی کنیم گفت: برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و آرمان های آنها به ویژه شهدای سلامت نیز باید قدر دانی کنیم که ساخت فیلم داستانی وضعیت قرمز نیز به پاس جانفشانی شهدای سلامت و قدردانی از خانواده های آنها که در کنار این فرشتگان نجات‌ سختی های فراوانی را تحمل کردند با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران ساخته می شود.

طیبه یوسفی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مدیر روابط عمومی این دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به اینکه رسانه ها نیز تلاش فراوانی برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در رعایت دستورالعمل های بهداشتی در دوران سخت همه گیری ویروس منحوس کرونا (کوید ۱۹ ) به مردم، نقش مهمی ایفا کردند اظهار کرد: متاسفانه برخی از مردم این همه جانفشانی های کادر درمان را نادیده می گیرند و به خانواده های آنها مانند شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و … زخم زبان می زنند .

وی افزود : ما همه باید قدردان این همه عشق ، ایثار و از جان گذشتگی شهدا به ویژه شهدای سلامت و خانواده هایشان باشیم به دلیل اینکه امنیت و آرامش امروز مان را مدیون خون پاک شهدا و ایثارگران هستیم.