به گزارش سبز سرخ ، پس از غائله ناکام دشمن در ششم بهمن ۱۳۶۰ در آمل و دیگر غائلههای خرد و کلان و در گرماگرم دفاع عاشقانه ملت دلاور، مومن و ولایی ایران اسلامی در برابر موج بدخواهی و دشمنی استکبار جهانی و ایادی آنها، ملحدین کوردل غائله هفتم اسفند شیرگاه را تدارک دیدند، تا سنگری از سنگرهای انقلاب را فتح کنند که با استقامت جانانه مردم بسیجی و انقلابی و تقدیم دو شهید والامقام و چند مجروح، اندیشههای شوم خود را به گور بردند.
حماسه ماندگار هفتم اسفند سال ۱۳۶۰ شیرگاه، تداوم حماسه آفرینیهای مردان و زنان متدین و انقلابی در جای جای ایران اسلامی است که در صیانت از کیان و دستاوردهای انقلاب، ضمن پایداری در برابر دشمنان تا بن دندان مسلح در جبهههای حق علیه باطل، با نثار خون، جان پاک و عزیز خویش از تمامی سنگرهای انقلاب پاسداری کردند.
در ۷ اسفند سال ۱۳۶۰ یکی از بزرگترین حماسههای مردمی را در جریان شبیخون مسلحانه گروهک حرمتیپور (شاخه انشعابی گروهک کمونیستی اشرف دهقان) مستقر در جنگلهای شمال به شیرگاه و ترجیحاً به بسیج این شهر حماسه خیز، به یادگار گذاشته و با حضور قوی در صحنه که با فریاد توفنده «الله اکبر-خمینی رهبر» و تقدیم ۲ شهید و چندین مجروح همراه شده بود، محاربین کوردل را برای همیشه ناامید کرده و فقدان پایگاه مردمی شان را به رخ آنها کشیده و بر تمامی تئوریهای غلط تشکیلاتی شان خط بطلان کشیدند.
این حماسه تاثیرگذار و تعیین کننده مردم شیرگاه، درس عبرتی بزرگ به همه گروهکهای مسلح مستقر در جنگلهای شمال و نقطه عطفی در بروز اختلافات درون تشکیلاتی مبنی غلط بودن تز تصرف شهرها در عملیاتهای متواتر، به دلیل رویت عینی پایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی و حمایت توده مردم از مسئولان نظام و تابعیت اعتقادی آنها از رهبری دینی یعنی ولایت مطلقه فقیه بوده است.
آیت الله محمدی لایینی نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه حماسه مردم شیرگاه نیز همانند حماسه مردم آمل ماندگار است افزود: هفتم اسفند در تاریخ انقلاب اسلامی، یادآور حماسه آفرینیهای مردم شیرگاه و تداوم پاسداری دیار علویان از سنگرهای انقلاب اسلامی است.
وی گفت: باید حماسههای انقلاب اسلامی را با مستندسازی وتهیه آثار مکتوب وبرگزاری همایشها ماندگار و برجسته کرد.
نماینده ولی فقیه درمازندران تصریح کرد: حماسه هفتم اسفند حماسه بزرگی بود که مردم ما ثابت کردند دشمن حق ورود به کشورمان را ندارد.
محمدی لائینی با بیان اینکه حضور ملت شریف ایران اسلامی به ویژه مردم مومن، انقلابی و ولایی استان مازندران در صحنه های مختلف دوران انقلاب، دفاع مقدس، مقابله با منافقین و … را قدردان هستیم، گفت: حماسه حضور مردمی به درستی به دشمنان انقلاب نشان داد که این مردم پشتیبان انقلاب و رهبری هستند.
وی با بیان اینکه حضور مردمی در صحنه ها نشانه وفاداری، بصیرت و تدین آنهاست، افزود: حضور مردم در عرصه های مختلف نظام، دلدادگی آنها به انقلاب را ثابت میکند.
محمدی لائینی با بیان اینکه حماسه مردم شیرگاه در اسفند سال ۶۰ موید بصیرت و دلدادگی مردم به انقلاب است، گفت: حماسه مردم شیرگاه نیز همانند حماسه مردم آمل ماندگار است و باید این برجستگی های مردم مازندران برجسته سازی شود .
وی برلزوم جمع آوری خاطرات فعالین حماسه مردم شیرگاه در سال۶۰تاکید کرد و افزود: امیدواریم با برگزاری همایش های ملی این حماسه مردمی معرفی و تبیین شود.
ملت غیور شیرگاه که تکبیر گویان و گوش به فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی، سنگر به سنگر با غرور و سربلندی از آرمان های امام راحل دفاع کردند، سنگری ستبر در برابر موج بدخواهی دشمنان ایجاد کرده تا دشمن منافق نتواند پس از ناکامی در غائله آمل در ششم بهمن همان سال، نقشه های شوم خود را در در خاک غیور مردان ولایی مازندران و در خطه سواد کوه دنبال کند.
واقعه هفتم اسفند شیرگاه، نمادی از عزم و اراده ملت غیور ایران در پاسداری از سنگرهای انقلاب اسلامی است و باید در تقویم استان و کشور ثبت شود.
مردم انقلابی شیرگاه در شب هفتم اسفند سال ۱۳۶۰ یکی از بزرگ ترین حماسه های مردمی را در جریان شبیخون گروهک های ضد انقلاب به پایگاه بسیج این شهر خلق کردند.
مردم شیرگاه در پاسخ به ندای الله اکبر حجت اسلام مجتهدزاده، روحانی شهر به مرکز شهر آمده و در حمایت از بسیجیان، کوردلان مهاجم را وادار به فرار کردند.
این حماسه تاثیرگذار و تعیین کننده مردم شیرگاه، درس عبرتی بزرگ به همه گروهکهای مسلح مستقر در جنگلهای شمال و نقطه عطفی در بروز اختلافات درون تشکیلاتی مبنی غلط بودن تز تصرف شهرها در عملیاتهای متواتر، به دلیل رویت عینی پایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی و حمایت توده مردم از مسئولان نظام و تابعیت اعتقادی آنها از رهبری دینی یعنی ولایت مطلقه فقیه بوده است.
کسی می تواند به عمق عظمت و ارزش این حماسه بزرگ مردمی پی ببرد که عیناً شرایط سیاسی-امنیتی سال ۶۰ را درک کرده و با فضای رعب انگیز ناشی از حضور مسلحانه تمامی گروهکهای محارب در جنگلهای شمال و عملیاتهای متعدد تروریستی و جنایتهای باورنکردنی آنها در این مناطق آشنا بوده و یا توفیق حضور در این صحنه را داشته و از نزدیک به ارزیابی فعل و انفعالات غرورآفرین این حرکت عظیم پرداخته باشد.
واقعه آمل مثال خوبی برای تبیین استراتژی خونبار و جنایتکارانه گروهکهای محارب در مقابله نظامی با نظام جمهوری اسلامی در جریان اعلام جنگ مسلحانه هست و مقابله وسیع مردم شیرگاه با حضور خشونت آمیز گروهکهای محارب در شهر،حاکی از شجاعت و روحیه بالا و شهادت طلبانه مردم شیرگاه داشته که حقیقتاً کم نظیر بوده است و این حماسه باید در کنار حماسه آمل به تاریخ مباهات و افتخارات انقلابی و اسلامی مردم مازندران اضافه و افزوده شود و نباید مظلوم و مکتوم باقی بماند.
شیرگاه سوادکوه و مردم شکست ناپذیر این خطه قهرمان پرور با شجاعت های مثال زدنی در طول استقرار گروهکها در جنگلهای شمال،بارها و بارها به مصاف آنها رفته و برخوردهای آشتی ناپذیرانه ای را با دشمن از خود بیادگار گذشته و ضمن اعزام بهترین جوانان خود به جبهه های نبرد،شیرگاه را به دژ تسخیرناپذیر خطه شمال در برابر خوی تجاوزگرانه محاربین مبدل کرده و شکست قطعی همه گروهکها را در محور سوادکوه-تهران،همانند آملی های قهرمان که در محور هراز-تهران حماسه آفریدند، استارت زدند.
دو تن از شهروندان فرزانه شیرگاه به نام های حشمت الله داوودیان و قربان علی دوست علی زاده در حمله ناجوانمردانه گروهک های محارب به شهادت رسیدند و چندین نفر زخمی و جانباز شدند.
انتهای پیام/
Monday, 11 November , 2024