به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبز سرخ، «حامد فاضلی کبریا» مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران امروز در دیدار و نشست با سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان با بیان اینکه هدف مشترک ما یک نظام تربیتی کودک و نوجوان مبتنی بر الگو و سیره شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت به شمار میآید، بر ضرورت بازخوانی و طراحی مجدد آن تاکید و اظهار امیدواری کرد که بتوان آن را به عنوان آموزه درست به نسل کودک و نوجوان منتقل کنیم.
وی از تولید ۴۰ قصه کودکان و نوجوان دفاع مقدس در راستای دومین کنگره شهدای مازندران علویان خط شکن خبر داد و گفت: همچنین موشن گرافی، کتابهای صوتی و نمایش المانها و نمادهای دفاع مقدس در مراکز از جمله دیگر برنامههای این کنگره به شمار میآیند.
فاضلی کبریا از فعالیت ۳۰ مرکز کودکان پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان خبر داد و افزود: ۱۵ هزار کودک و نوجوان امسال در این مراکز مشغول هستند.
مدیر کل کانون پرورش فکری مازندران ادامه داد: همچنین ۳۰ مرکز کانون زبان در سطح استان فعالیت میکنند که حدود ۲۷ هزار کودک و نوجوان در این مرکز آموزش میبینند و قریب ۴۰ هزار مخاطب داریم.
وی بیان کرد: تلاش میکنیم الگو و نظام تربیتی مبتنی بر کتاب و نظام کتاب پایه را به این کودکان و نوجوانان آموزش دهیم.
این مسئول با بیان اینکه، یکی از نهادهایی که بعد از انقلاب تعطیل نشد و به کار خود ادامه داد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بود، گفت: یکی از افتخارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان وجود نویسندگان فاخر نظیر مصطفی رحماندوست است.
فاضلی کبریا ، بازی با کودکان و پخش فیلم را از جمله مدلهای تربیتی برای کودکان و نوجوانان برشمرد و با بیان اینکه لذتها و جذابیتهای جنگ گنجینه است، تشکیل نگارخانه کودک و نوجوان دفاع مقدس را ضروری دانست.
مدیر کل کانون پرورش فکری مازندران گفت، باید این هنر را داشته باشیم که این ابزار و خاطرات را در قالب قصه به کودکان منتقل کنیم،
این مسئول بیان کرد: آمادگی برگزاری شب شعر کودکان و نوجوانان و برپایی نمایشگاههای مختلف هنری، جشنوارههای سفال، آرم پرچم، کاردستی و… با موضوع ایثار و شهادت و دفاع مقدس را نیز داریم.
سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران نیز در این دیدار و نشست با بیان اینکه، دوران باعظمت دفاع مقدس مظهر ایستادگی، مقاومت و شجاعت ملت بزرگ ایران بود، اظهار کرد: بخش عمدهای از کسانی که در قله دفاع مقدس جانفشانی کردند نوجوانان بودند که بیشترین رزمندهها را تشکیل میدادند که شجاعانه جنگیدند و برای اسلام و انقلاب فداکاری کردند.
وی افزود: اگر بخواهیم روحیه معنویت، حماسه و ایثار، شجاعت اخلاص و اخلاق را در جامعه تقویت و آن ارزشها را به نسلهای آینده منتقل کنیم باید از حوزه کودک و نوجوان شروع کنیم چراکه پایه کار در این حوزه قرار دارد.
این مسئول ادامه داد: ما با تمام وجود در همه حوزههای دفاع مقدس علاقهمندیم و اولویت ما این است که از حوزه جوان و نوجوان و کودکان شروع کنیم.
سرهنگ سلامی با اشاره به تولیدات فاخر در حوزه کودک و نوجوان گفت: همچنین برنامه ریزی در حوزه معارف دفاع مقدس و کودک، ادبیات دفاع مقدس و کودک، جشنوارههای دفاع مقدس در حوزه کودک و نوجوان، هنر و حوزه کودک و نوجوان، فضای مجازی و حوزه کودک و نوجوان و دفاع مقدس باید مورد توجه قرار بگیرد.
این مسئول با بیان اینکه، جشنواره «افتخار من» مصداق روشنی از این فعالیتها به شمار میآید، اذعان داشت: این جشنواره در قالب جمع آوری خاطرات پیشکسوتان دفاع مقدس توسط فرزندان و نوادگان آنها برگزار میشود که نوعی هنر دفاع مقدس است که خاطرات رزمندگان را جمع آوری و به تولید آثار میپردازد.
وی از تشکیل دبیرخانه دائمی جشنواره استانی «افتخار من» در اداره کل کودک و نوجوانان استان مازندران خبر داد و بیان کرد: این دبیرخانه باید کار خود را شروع کند و با بهرهگیری از ظرفیت آموزش و پرورش باید به بهترین شکل برگزار کنیم.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران اضافه کرد: امیدواریم این جشنواره آغازی باشد برای تمرکز بیشتر همه آثار دفاع مقدس با اولویت حوزه جوان نوجوان و کودکان و خانواده؛ چراکه برای کار مقدس دز مقابل دشمن باید خیلی قوی باشیم؛ و تلاش کنیم استان مازندران هم به لحاظ کمی و هم کیفی.در این جشنواره در سال ۱۴۰۳ بدرخشد.
انتهای پیام/
سکینه رضائیان سمسکنده
Saturday, 9 November , 2024