۴۰ قصه کودک و نوجوان دفاع مقدس در راستای دومین کنگره شهدای مازندران علویان خط شکن در استان تولید می شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبز سرخ، «حامد فاضلی کبریا» مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران امروز در دیدار و نشست با سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان با بیان اینکه هدف مشترک ما یک نظام تربیتی کودک و نوجوان مبتنی بر الگو و سیره شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت به شمار می‌آید، بر ضرورت بازخوانی و طراحی مجدد آن تاکید و اظهار امیدواری کرد که بتوان آن را به عنوان آموزه درست به نسل کودک و نوجوان منتقل کنیم.

وی از تولید ۴۰ قصه کودکان و نوجوان دفاع مقدس در راستای دومین کنگره شهدای مازندران علویان خط شکن خبر داد و گفت: همچنین موشن گرافی، کتاب‌های صوتی و نمایش المان‌ها و نماد‌های دفاع مقدس در مراکز از جمله دیگر برنامه‌های این کنگره به شمار می‌آیند.

فاضلی کبریا از فعالیت ۳۰ مرکز کودکان پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان خبر داد و افزود: ۱۵ هزار کودک و نوجوان امسال در این مراکز مشغول هستند.

مدیر کل کانون پرورش فکری مازندران ادامه داد: همچنین ۳۰ مرکز کانون زبان در سطح استان فعالیت می‌کنند که حدود ۲۷ هزار کودک و نوجوان در این مرکز آموزش می‌بینند و قریب ۴۰ هزار مخاطب داریم.

وی بیان کرد: تلاش می‌کنیم الگو و نظام تربیتی مبتنی بر کتاب و نظام کتاب پایه را به این کودکان و نوجوانان آموزش دهیم.

این مسئول با بیان اینکه، یکی از نهاد‌هایی که بعد از انقلاب تعطیل نشد و به کار خود ادامه داد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بود، گفت: یکی از افتخارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان وجود نویسندگان فاخر نظیر مصطفی رحماندوست است.

فاضلی کبریا ، بازی با کودکان و پخش فیلم را از جمله مدل‌های تربیتی برای کودکان و نوجوانان برشمرد و با بیان اینکه لذت‌ها و جذابیت‌های جنگ گنجینه است، تشکیل نگارخانه کودک و نوجوان دفاع مقدس را ضروری دانست.

مدیر کل کانون پرورش فکری مازندران گفت، باید این هنر را داشته باشیم که این ابزار و خاطرات را در قالب قصه به کودکان منتقل کنیم،

این مسئول بیان کرد: آمادگی برگزاری شب شعر کودکان و نوجوانان و برپایی نمایشگاه‌های مختلف هنری، جشنواره‌های سفال، آرم پرچم، کاردستی و… با موضوع ایثار و شهادت و دفاع مقدس را نیز داریم.

سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران نیز در این دیدار و نشست با بیان اینکه، دوران باعظمت دفاع مقدس مظهر ایستادگی، مقاومت و شجاعت ملت بزرگ ایران بود، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از کسانی که در قله دفاع مقدس جانفشانی کردند نوجوانان بودند که بیشترین رزمنده‌ها را تشکیل می‌دادند که شجاعانه جنگیدند و برای اسلام و انقلاب فداکاری کردند.

وی افزود: اگر بخواهیم روحیه معنویت، حماسه و ایثار، شجاعت اخلاص و اخلاق را در جامعه تقویت و آن ارزش‌ها را به نسل‌های آینده منتقل کنیم باید از حوزه کودک و نوجوان شروع کنیم چراکه پایه کار در این حوزه قرار دارد.

این مسئول ادامه داد: ما با تمام وجود در همه حوزه‌های دفاع مقدس علاقه‌مندیم و اولویت ما این است که از حوزه جوان و نوجوان و کودکان شروع کنیم.

سرهنگ سلامی با اشاره به تولیدات فاخر در حوزه کودک و نوجوان گفت: همچنین برنامه ریزی در حوزه معارف دفاع مقدس و کودک، ادبیات دفاع مقدس و کودک، جشنواره‌های دفاع مقدس در حوزه کودک و نوجوان، هنر و حوزه کودک و نوجوان، فضای مجازی و حوزه کودک و نوجوان و دفاع مقدس باید مورد توجه قرار بگیرد.

این مسئول با بیان اینکه، جشنواره «افتخار من» مصداق روشنی از این فعالیت‌ها به شمار می‌آید، اذعان داشت: این جشنواره در قالب جمع آوری خاطرات پیشکسوتان دفاع مقدس توسط فرزندان و نوادگان آنها برگزار می‌شود که نوعی هنر دفاع مقدس است که خاطرات رزمندگان را جمع آوری و به تولید آثار می‌پردازد.

وی از تشکیل دبیرخانه دائمی جشنواره استانی «افتخار من» در اداره کل کودک و نوجوانان استان مازندران خبر داد و بیان کرد: این دبیرخانه باید کار خود را شروع کند و با بهره‌گیری از ظرفیت آموزش و پرورش باید به بهترین شکل برگزار کنیم.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران اضافه کرد: امیدواریم این جشنواره آغازی باشد برای تمرکز بیشتر همه آثار دفاع مقدس با اولویت حوزه جوان نوجوان و کودکان و خانواده؛ چراکه برای کار مقدس دز مقابل دشمن باید خیلی قوی باشیم؛ و تلاش کنیم استان مازندران هم به لحاظ کمی و هم کیفی.در این جشنواره در سال ۱۴۰۳ بدرخشد.

انتهای پیام/
سکینه رضائیان سمسکنده