هم‌زمان با اجرای فرآیند انبارگردانی سالانه کالاهای اساسی، کارشناسان ویژه شرکت بازرگانی دولتی ایران و اداره کل غله مازندران ، به‌منظور نظارت بر موجودی انبارهای کارخانجات تولید آرد، روند بررسی و شمارش دقیق ذخایر را آغاز کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبز سرخ، هم‌زمان با اجرای فرآیند انبارگردانی سالانه کالاهای اساسی، کارشناسان ویژه شرکت بازرگانی دولتی ایران و اداره کل غله، به‌منظور نظارت بر موجودی انبارهای کارخانجات تولید آرد، روند بررسی و شمارش دقیق ذخایر را آغاز کردند،
این اقدام با هدف حفظ ذخایر استراتژیک کشور، کنترل میزان موجودی گندم در انبارها و تطبیق اطلاعات ثبت‌شده با آمار واقعی انجام می‌شود.

عباسعلی وفائی‌نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران، در همی راستا ، با حضور در کارخانجات آرد استان، از نزدیک بر روند انبارگردانی و شمارش موجودی گندم نظارت کرد.

وی در این بازدید، ضمن تأکید بر اهمیت اجرای دقیق این فرآیند، اظهار کرد: انبارگردانی گندم اقدامی ضروری برای شفاف‌سازی وضعیت ذخایر، حفظ امانت‌داری در مدیریت گندم دولتی و پیشگیری از هرگونه هدررفت یا تخلف در این حوزه است.

وفائی نژاد گفت: فرآیند انبارگردانی، علاوه بر کنترل میزان موجودی گندم، به بهبود روش‌های نگهداری و کاهش ضایعات نیز کمک می‌کند، نظارت دقیق بر نحوه ذخیره‌سازی، بررسی مغایرت‌ها و ثبت اطلاعات به‌صورت شفاف از جمله مواردی است که در این فرآیند مورد توجه قرار می‌گیرد.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی مازندران به مهم ترین اهداف این طرح اشاره کرد و گفت: ایجاد شفافیت در مدیریت گندم امانی، نظارت بر نحوه توزیع و مصرف این محصول، حفظ ذخایر استراتژیک و ارتقای بهره‌وری در زنجیره تأمین و همچنین، جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی و بهبود سیستم‌های نگهداری از دستاوردهای اجرای انبارگردانی محسوب می‌شود.

وی همچنین با قدردانی از همکاری کارخانجات آرد استان در این زمینه، بر لزوم هماهنگی مستمر میان واحدهای تولیدی و نهادهای نظارتی تأکید و اظهار کرد: استمرار اجرای این فرآیند می‌تواند تأثیر بسزایی در تأمین امنیت غذایی و مدیریت صحیح منابع گندم کشور داشته باشد.

یادآور می شود: در استان مازندران ۲۱ کارخانه تولید آرد با ظرفیت نگهداری بیش از ۳۷۰ هزارتن گندم در سیلوها و انبارها و ظرفیت اسمی ، حدود ۱۰۰ هزارتن آرد در ماه مشغول به فعالیت هستند.
انتهای پیام/
سکینه رضائیان سمسکنده