اصحاب رسانه مازندران با حضور دکتر حمزه آقا پور کاظمی، مدیر کل دامپزشکی مازندران ، محسن درویشی مسئول روابط عمومی این اداره کل و نیز هادی چالاکی مدیر عامل و مالک شرکت بسته بندی گوشت چالاکی از این شرکت در شهرستان قائم شهر بازدید کردند.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبز سرخ،
در ابتدای ورود همکاران خبرنگار به محیط داخلی این شرکت بسته بندی گوشت ، مدیر و کارکنان از خبرنگاران خواستند با پوشش مخصوص وارد سالن شویم تا از ورود هر گونه عوامل غیر بهداشتی جلوگیری و از مشکلات احتمالی پیشگیری شود .

پس از پذیرایی، خبرنگاران با پوشش مخصوص وارد سالن قطعه قطعه و بسته بندی. گوشت قرمز و از نزدیک با فعالیت های کارکنان این بخش آشنا شدند .

حمزه آقا پور کاظمی مدیر کل دامپزشکی مازندران در حاشیه این بازدید نیز در قالب یک نشست خبری با بیان اینکه، ۳ کشتارگاه صنعتی در استان در حال حاضر فعال هستند افزود: یک کشتارگاه صنعتی دیگر نیز در حال راه اندازی در استان مازندران است و اداره کل دامپزشکی از سرمایه گذارای در بخش کشتارگاه های صنعتی استقبال و حمایت نیز می کند.

وی با تاکید بر اینکه،، لاشه ها باید در کشتارگاه ها با مهر دامپزشکی تائید شود تا مردم با اطمینان از آن استفاده کنند افزود : قطعه قطعه و بسته بندی کردن گوشت به روش بهداشتی به سلامت آن کمک می کند و توصیه می کنیم از شست‌وشوی گوشت در سینگ های ظرفشویی در منزل خود داری شود به ویژه خرد کردن آن به دلیل اینگه موجب آلودگی گوشت و محیط خواهد شد و سلامتی افراد خانواده را به خطر می اندازد به ویژه مشکلات گوارشی ایجاد خواهد کرد.

آقا پور کاظمی با بیان اینکه ، اداره کل دامپزشکی استان بر فعالیت کشتارگاه های صنعتی ، شرکت های قطعه قطعه و بسته بندی گوشت و نیز مراکز عرضه محصولات گوشتی نظارت می کند گفت: در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی که مربوط به سلامت جامعه می شود با متخلفان با همکاری دستگاه های مرتبط برخورد جدی می شود.

مدیر کل دامپزشکی مازندران در بخشی از سخنان خود درباره اهمیت واکسیناسیون دام و طیور با بیان اینکه : دامپزشکی استان در زمینه خدمات پیشگیری و درمانی به ویژه در مناطق صعب العبور و بالا دست دریغ نمی کند و خدمات رایگان ارائه می دهد افزود : تا کنون با همکاری بسیج مستضعفان ۷ گروه جهادی به مناطق مختلف استان برای واکسیناسیون و درمان بیماری های دام و طیور اعزام شدند که از آنها قدر دانی می کنم.

وی با اشاره به قرار گرفتن در آستانه عید سعید قربان و تبریک این عید بزرگ مسلمین اظهار کرد: طرح تشدید نظارت به مناسبت عید سعید قربان ، دو روز قبل عید سعید قربان (نظارت های بهداشتی* آغاز می شود و تاکنون
با برگزاری نشست های استانی و شهرستانی با فرمانداران مراکزی را برای ارائه دام سالم در نظر گرفتیم و ۱۳۲ ,اکیپ ثابت و سیار ،۸۲ دامپزشک ۹۱ بازرس و ۲۸ ناظر شرعی آماده خدمات رسانی به هم استانی ها هستند.

این مسئول با اشاره به رضایت مندی مردم از کشتارگاه های صنعتی استان اظهار کرد: با راه اندازی پویش قربانگاه های ابراهیمی و دریافت نذورات مردمی و نیز هماهنگی با ادارات کل بهزیستی و کمیته امداد استان کشتار انجام و میان خانواده های نیازمند تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد توزیع می شود.

مدیر کل دامپزشکی مازندران از مردم استان خو است و تاکید کرد : در منزل قربانی نکنند اما در صورت قربانی در منزل با موارد مشکوکی مواجه شدند به اداره دامپزشکی شهر ستان ها مراجعه کنند و نیز در صورت مشاهده هر گونه تخلف در مراکز عرضه گوشت با سامانه (۱۵۱۲ ) تماس بگیرند.

مهدی چالاکی مالک و مدیر عامل شرکت بسته بندی گوشت چالاکی شهرستان قائم شهر نیز در ادامه این نشست اطهار کرد: این شرکت گوشت ها ی مورد نیاز برای بسته بندی را از کشتارگاه های صنعتی که مهر دامپزشکی دارند تأمین می کند و به وسیله خودرو های یخچالدار در دمای مناسب به شرکت منتقل می شود که پس از مرحله قرنطینه و تأیید پزشک شرکت برای قطعه قطعه شدن و بسته بندی آماده می شوند و به صورت بسته بندی بشقابی دوباره با حودروهای یخچالدار برای فروشگاه های ذنجیره ای ارسال می شود.

وی افزود: در فصل های سرد سال به ویژه زمستان به دلیل کمبود علوفه و نیز افزایش قیمت علوفه ( ذرت و سویا) قیمت گوشت افزایش پیدا می کند اما در فصل بهار و تابستان به دلیل افزایش علوفه قیمت ها کاهش می یابد.

خبرنگار خانم رضاییان تجن, [۰۲.۰۶.۲۵ ۲۱:۵۸]
چالاکی خاطر نشان کرد: ۸۰۰ تن گوشت، سال گذشته با اعتمادی که اداره کل دامپزشکی مازندران به شرکت ما کرد به عنوان مباشر جهاد کشاورزی استان ، با قیمت مصوب سازمان جهاد کشاورزی( ۲۹۹) هزار تومان در این شرکت بسته بندی و به مراکز توزیع در سراسر استان تحویل داده شد و خوشبختانه گوشت های این شرکت ، ۵۰ درصد از دام های سبک و سنگین استان تأمین و ۵۰ درصد نیز از دیگر استان های کشور تأمین می شود.

مدیر عامل شرکت بسته بندی گوشت چالاکی اظهار کرد: تولید فرآورده های گوشت قرمز مانند همبرگر از برنامه های آینده ما است که در حال آماده کردن سالن آن هستیم .
پایان پیام/
سکینه رضائیان سمسکنده