مدیر مدرسه علمیه تخصصی الزهرا سلام‌الله‌علیها ساری گفت: گروه جهادی پیروان ولایت، مسیر خودسازی، خدمت صادقانه و رشد معنوی را با حضور فعال و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و آموزشی رقم زدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبز سرخ ، فاطمه عزیزی مدیر مدرسه علمیه تخصصی الزهرا سلام‌الله‌علیها ساری، گفت: گروه جهادی پیروان ولایت، متشکل از طلاب مدرسه علمیه تخصصی الزهراء سلام‌الله‌علیها ساری، روز گذشته اردویی جهادی را در مدرسه شهید علوی جامخانه برگزار کردند، این حرکت جهادی با هدف خدمت‌رسانی به مناطق کم‌برخوردار و عمل به دغدغه‌های مقام معظم رهبری در زمینه ترویج فرهنگ جهادی انجام شد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت این اردوها گفت: اردوهای جهادی فرصتی مغتنم برای طلاب است تا ضمن خدمت‌رسانی به اقشار محروم، خود را در معرض تزکیه نفس و خودسازی قرار دهند، و در واقع تمرینی عملی برای دروسی است که در حوزه فرامی‌گیریم و به ما کمک می‌کند تا با درک بهتری از مسائل جامعه، در آینده نقش مؤثرتری ایفا کنیم.
مدیر مدرسه علمیه تخصصی الزهرا سلام‌الله‌علیها ساری در ادامه با تأکید بر اهمیت ارتباط مستقیم با مردم افزود: حضور در بین مردم و مواجهه مستقیم با مشکلاتشان، طلاب را نسبت به مسائل اجتماعی حساس و دغدغه‌مند می‌کند و حس مسئولیت‌پذیری آنان را افزایش می‌دهد، این اردوها باعث می‌شود طلاب از فضای بسته حوزه خارج شده و با واقعیت‌های زندگی مردم آشنا شوند، این ارتباط مستقیم موجب افزایش بصیرت و درک عمیق‌تر از نیازهای جامعه می‌شود.
وی همچنین در ادامه بیان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها بر اهمیت این اردوها تأکید کرده‌اند و آن‌ها را فرصتی برای خودسازی جوانان و کمک به آبادانی کشور دانسته‌اند، ایشان معتقدند که اردوهای جهادی، روحیه ایثار و فداکاری را در جامعه ترویج می‌کند و به تربیت نسلی متعهد و مسئولیت‌پذیر کمک می‌کند، اردوهای جهادی فرصتی برای تقویت مهارت‌های فردی و اجتماعی طلاب را فراهم می‌کند که طلبه‌ها با انجام کار خالصانه و بی‌منت برای محرومان، فضایل اخلاقی مانند اخلاص، ایثار و فداکاری را تمرین و تقویت کنند، همچنین زمینه مناسبی برای تقویت مهارت‌های ارتباطی، کار تیمی، صبر و همکاری است که در رشد شخصی و حرفه‌ای طلاب نقش مؤثری دارد.
عزیزی ادامه داد: یکی از اهداف اردوهای جهادی، تلاش برای ارائه راهکارهای ریشه‌ای برای حل مشکلات است که با بررسی دقیق مشکلات منطقه، تلاش می‌شود راهکارهای پایدار و مؤثری ارائه شود.

وی افزود: در این اردو کارگاه‌های متنوعی با محوریت ارتقای سطح زندگی خانواده‌ها و کودکان برگزار شد، این کارگاه‌ها شامل آموزش مهارت‌های زندگی در خانواده، مشاوره تخصصی کودک، معرفی کتاب‌های مفید و جذاب، آموزش نکات بهداشتی و سلامت، اجرای برنامه‌های شاد و سرگرم‌کننده‌ مانند: بازی‌های گروهی و مسابقه، اهدای جوایز و … بوده است که با استقبال گرم دانش‌آموزان همراه بود و فضای صمیمانه و پرنشاطی را رقم زد.
فاطمه عزیزی در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع، اردوی جهادی ترکیبی از خدمت عملی، خودسازی معنوی و تربیت انقلابی است که آن را از سایر اردوهای معمولی متمایز می‌کند.

انتهای خبر

 

 

فاطمه حق شناس