پالایشگاه ۱۸۰ هزار بشکه‌ای خوزستان همان پالایشگاه از کار افتاده‌ای است که در دولت اصلاحات مجوز آن به دلایل مختلف ابطال شد. حال با اقدامات دولت سیزدهم، این پالایشگاه احیا شد.

به گزارش سبز سرخ ؛ در اقدامی جهادی یک پالایشگاه نفتی در خوزستان علی‌رغم وجود تحریم‌های گسترده آمریکا و اروپا احیا توسط دولت سیزدهم احیا شد.

پالایشگاه ۱۸۰ هزار بشکه‌ای خوزستان همان پالایشگاه از کار افتاده‌ای است که در دولت اصلاحات مجوز آن به دلایل مختلف ابطال شد و از کار افتاد. حال با اقدامات دولت سیزدهم این پالایشگاه احیا شد.

مجوز این پالایشگاه خوزستانی در دولت سیزدهم مجددا صادر شده و طبق گفته جلیل سالاری، مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی مطالعات آن نیز به اتمام رسیده و در مرحله ثبت شرکت قرار دارد.

سهامداران طرح پالایشگاه خوزستان، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و یک شرکت خصوصی خارجی هستند که ۸۰ درصد آن متعلق به این شرکت خارجی بوده و ۲۰ درصد مابقی متعلق به شرکت ملی پالایش و پخش است. 

خوراک پالایشگاه ۱۸۰ هزار بشکه‌ای خوزستان از نفت خام میدان آزادگان و غرب کارون تامین می‌شود؛ البته به‌دلیل خاص بودن نفت این میدان، مدتی کار مدل‌سازی و تعیین الگوی پالایشی زمان برده است؛ البته زمین استحصال و مجوز محیط زیست برای آن نیز انجام شده است.

از نکات مثبت این اقدام که با مشارکت یک شرکت خارجی همراه بوده، اشتغال‌زایی بومی در استان خوزستان است.

ماحصل این اتفاقات مثبت در دولت سیزدهم تزریق امید و انگیزه به مردم است که نه تنها نیاز به مذاکره با غرب و برجام نداشته، بلکه با وجود تحریم‌های گسترده نیز انجام شده است.

انتهای پیام/