مسئولان آب منطقه‌ای مازندران باید بدانند ریزش دیواره حفاظتی «ولیکرود» فریدونکنار تنها یک ریزش نبود بلکه در واقع ریزش اعتماد مردمی از مسئولان است که لازم است هرچه سریع‌تر در پی جبران این اتفاق باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سبزسرخ»، یکی از کارهای مهمی که باید در بستر رودخانه‌ها صورت گیرد تا موجب تثبیت بستر و جلوگیری از خسارت ناشی از طغیان شود، احداث دیواره‌های حفاظتی است که نقش به‌سزایی در این باره دارد.

فریدونکنار از جمله شهرستان‌هایی در مازندران است که رودخانه‌های زیادی در مجاورت و مرکز آن عبور می‌کنند و به دریای خزر می‌ریزند که بنابراین احداث دیواره‌های حفاظتی در بستر رودخانه‌های این شهرستان بسیار ضرورت دارد.

در چند روز گذشته خبری در فضای مجازی منتشر شد که بخشی از دیواره حفاظتی ولیکرود فریدونکنار که هنوز یک ماه از آئین بهره‌برداری این پروژه نگذشته ریزش کرده  که این اتفاق برای مردم این شهرستان که چندی قبل خبرهایی از ریزش دیواره پل کمربندی را شنیده بودند بسیار تاسف‌بار و ناامیدکننده بود.

اما ماجرا چه بود
حیدر داوودیان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران در آغاز دهه فجر امسال طی خبری اعلام کرده بود که همزمان با دهه فجر ۶ پروژه دیواره حفاظتی در مازندران به بهره‌برداری می‌رسد که یکی از آن‌ها دیواره حفاظتی ولیکرود فریدونکنار است.

وی خاطرنشان کرد: پروژه دیواره حفاظتی ولیکرود ۱۹۸ متر طول دارد و مبلغ چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای آن تخصیص پیدا کرده است.

۲۱ بهمن ماه بود که تعدادی از مسئولان شهرستان فریدونکنار کنار هم جمع شدند و پروژه دیواره حفاظتی ولیکرود را البته بدون حضور مسئولان استانی به بهره‌برداری رساندند.اما متاسفانه چند روز گذشته فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می‌داد بخشی از این دیواره ریزش پیدا کرده که موجب بروز ناراحتی و تاسف شهروندان فریدونکناری شد.

بسیاری از شهروندان در ابتدا فکر می‌کردند که این پروژه متعلق به شهرداری است اما پیگیری ما نشان می‌دهد که این طور نیست!

مسئولان آب منطقه‌ای پاسخگوی ریزش دیواره حفاظتی ولیکرود باشند
فرهاد ذاکری نائب رئیس شورای شهر فریدونکنار در گفتگو با خبرنگار ما اظهارکرد: در زمانی که آب منطقه‌ای داشت سد لاستیکی را در منطقه احداث می‌کرد و به‌علت آنکه مکانی را شهرداری در آن زمان در اختیار آن‌ها قرار داده بود تا وسایل خود را نگهداری کنند، در ازای آن مقرر شد که آب منطقه‌ای این دیواره حفاظتی را برای فریدونکنار احداث کند.

وی با تاکید بر اینکه شورای شهر و شهرداری فریدونکنار هیچ تعهدی نسبت به احداث و حتی نظارت این پروژه نداشته است، خاطرنشان کرد: بیش از چهار میلیارد تومان از پول کشور برای این پروژه هزینه شده اما هنوز یک ماه نشده چنین اتفاقی رخ داده که جای تاسف است و مسئولان آب منطقه‌ای استان باید پاسخگو باشند.
در ادامه به سراغ فرماندار فریدونکنار رفته‌ایم تا جزئیات ماجرا از ایشان جویا شویم؛

دلایل آب منطقه‌ای برای ریزش دیواره حفاظتی ولیکرود قابل پذیرش نیست


مسیب میررمضانی سرپرست فرمانداری فریدونکنار در گفتگو با خبرنگار ما اظهارکرد: کارفرما پروژه دیواره حفاظتی ولیکرود آب منطقه‌ای استان بوده که به طول ۱۹۸ متر و با اعتبار ۴۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به این پروژه تخصیص داده شده است.

وی با اشاره به اینکه دلایل مختلفی را آب منطقه‌ای برای ریزش این دیواره ارائه داده است، خاطرنشان کرد: هیچکدام از دلایلی که گفته شده برای من قابل پذیرش نیست چراکه نباید این اتفاق رخ می‌داد و حال آنکه این اتفاق صورت گرفت دلیل آن مهم نیست.

سرپرست فرمانداری فریدونکنار تصریح کرد: با جلسه فوری که برگزار شد مراتب گلایه شدید ما به مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران ابلاغ شد و تاکید کردیم که در اسرع وقت با نهایت دقت موارد اصلاحی صورت گیرد.

میررمضانی کار غیراصولی را مهم‌ترین علت این اتفاق دانست و یادآور شد: پس از جلسه‌ای که روز چهارشنبه گذشته برگزار کردیم کار اصلاح پروژه به‌صورت مجدد آغاز شد و دوره تحویل یک ساله دارد که ناظر و پیمانکار پروژه بر اساس قانون موظف هستند که به بهترین شکل پروژه را تحویل دهند چراکه پروژه دارای بیمه است.

وی ادامه داد: به مردم فریدونکنار این اطمینان را می‌دهیم که نظارت ما بر اجرای پروژه‌های سطح شهرستان جدی‌تر خواهد شد و مسئولان مربوطه نیز باید در اجرای این پروژه‌ها دقت نظر بیشتری داشته باشند.

سرپرست فرمانداری فریدونکنار تاکید کرد: از اصحاب رسانه تقاضا می‌کنم که در صورت مشاهده اشکالاتی در هر پروژه موارد را به شماره شخصی بنده در شبکه‌های اجتماعی انعکاس دهند تا پیگیری ویژه صورت گیرد.

به گزارش سبزسرخ، آنچه که پیدا است باز هم سایه عدم نظارت بر اجرای پروژه دسته گلی جدید را برای مسئولان و این بار برای آب منطقه‌ای به آب داد که این مسئولان باید از خودشان سوال کنند که تا به کجا باید مردم از ناکارآمدی آن‌ها گلایه‌مند باشند و واقعا چه زمانی می‌خواهد این ضعف‌ها برطرف شود.

مسئولان آب منطقه‌ای باید بدانند که این ریزش فقط ریزش دیواره حفاظتی نبود بلکه در واقع ریزش اعتماد مردمی از مسئولان است که لازم است هرچه سریع‌تر در پی جبران این اتفاق باشند.

انتهای پیام/