حملات وحشیانه جمعه شب رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ طوفان الاقصی تا به امروز بی‌سابقه بوده و به گفته تحلیلگران علت این اتفاق را می‌توان به شکست رژیم صهیونیستی در پای میز مذاکره مرتبط دانست.

جمعه شب منابع خبری از حملات وحشیانه نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر دادند و اعلام کردند که کشتی‌های جنگی ارتش این رژیم هم مناطقی را در نوار غزه هدف قرار داده‌اند. همچنین گزارش‌هایی مبنی بر درگیری نیروهای زمینی رژیم اشغالگر قدس با نیروهای حماس در نوار مرزی منتشر شد. باوجود اینکه رژیم صهیونیستی به‌صورت رسمی حمله زمینی به غزه را اعلام نکرده بود، اما گمانه‌زنی از تلاش این رژیم برای حمله زمینی حکایت داشت! اما چرا رژیم اشغالگر چنین تصمیمی گرفت؛ تصمیمی که می‌توانست منطقه را وارد یک جنگ تمام عیار کند!

به گزارش سبزسرخ ؛ دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، بعد آغاز حملات وحشیانه جمعه شب گفت: «طی چند ساعت گذشته ما تعداد حملات هوایی در غزه را به نحو محسوس افزایش دادیم. علاوه بر فعالیت‌های تهاجمی که در چند روز گذشته انجام داده‌ایم، نیروهای زمینی ما امشب عملیاتشان را گسترش می‌دهند. ارتش اسرائیل در حال انجام عملیات در تمامی ابعاد به‌منظور محقق کردن اهداف جنگ است»

شبکه المیادین نیز به نقل از خبرنگار خود در سرزمین‌های اشغالی اعلام کرد که «نیروهای مقاومت تلاش اشغالگران را برای نفوذ به شمال نوار غزه را ناکام گذاشتند. تا این لحظه ۶ موشک ضد زره به سمت تانک‌های ارتش رژیم صهیونیستی در نوار مرزی باریکه غزه شلیک شده است».

درحالی‌که هیچکدام از مقامات رسمی و منابع خبری رژیم صهیونیستی، اظهارنظری مبنی بر حمله زمینی به غزه نکرده بودند، اما در میدان جنگ آنچه که به‌صورت محدود در حال اتفاق بود یک حمله‌ی همه‌جانبه‌ی زمینی، دریایی و هوایی بود. 

بنظر می‌رسد ترس از شکست در حمله زمینی و از طرفی دیگر ورود تمام عیار جبهه مقاومت به این جنگ مانع از اعلام رسمی و حضور گسترده‌تر نیروهای زمینی این رژیم در «عملیات زمینی» ارتش آن شد. همانطور که ساعاتی بعد از آغاز حملات وحشیانه رژیم اشغالگر قدس، سخنگوی ارتش این رژیم گفت که «عملیات گسترده‌ای که اکنون در غزه در حال انجام است به معنای آغاز رسمی عملیات زمینی نیست». 

حمله وحشیانه برای جبران ناکامی در مذاکرات

حملات وحشیانه جمعه شب رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ طوفان الاقصی تا به امروز بی‌سابقه بوده و به گفته تحلیلگران علت این اتفاق را می‌توان به شکست رژیم صهیونیستی در پای میز مذاکره مرتبط دانست.

از اولین روز آغاز درگیری‌ها و با به اسارت گرفتن بیش از ۲۰۰ صهیونیست توسط حماس، برگ برنده در جیب گروه‌های مقاومت بود. رژیم صهیونیستی خارج‌ کردن اسرا را به‌عنوان راهبرد اصلی خود در نظر گرفت. البته اقدامات آنها نشان می‌داد زنده یا مرده بودن اسرا برایشان اهمیتی ندارد؛ چراکه به گفته سخنگوی حماس، تا به این لحظه بیش از ۵۰ اسیر صهیونیست به علت موشک‌باران رژیم فاشیستی اسرائیل کشته شده‌اند.

ضربه غافلگیرانه حماس به رژیم صهیونیستی چنان کاری بوده است که پس از ۲۲ روز همچنان آنها در گیجیِ دیوانه‌واری به‌سر می‌برند. به همین دلیل اشغالگران دودستگی و اختلاف نظراتی در کابینه خود دارند که دولت نتانیاهو را تا مرز فروپاشی رسانده است و احتمال از نصاب افتادن کابینه، او را بیش‌ازپیش تهدید می‌کند.

تنش بین فرماندهان نظامی با دولتمردان به حدی رسیده است که روزنامه عبری هاآرتص گزارش داده که در پی تشدید اختلاف‌نظر نتانیاهو با گالانت، او با گابی اشکنازی، رئیس سابق ستاد کل ارتش، دیدار و در مورد شیوه اداره جنگ مشورت کرده است. 

از سوی دیگر خانواده‌های صهیونیست که مورد حمله قرار گرفتند، از این که دولت نتوانست امنیتشان را تأمین کند، معترض هستند. به همین دلیل رژیم صهیونیستی که تا به این لحظه شکست‌خورده قطعی این جنگ است، سعی کرد با مذاکره، اسرا را از حماس پس بگیرد؛ اما بنا به گفته منابع آگاه، رژیم صهیونیستی می‌خواهد در ازای آزادی اسرا، امتیاز خاصی به حماس ندهد که این اتفاق باعث به‌هم‌خوردن مذاکرات روز جمعه شد.

پس از این اتفاق، موج شدید حملات توسط صهیونیست‌ها پیگیری شد تا شاید بتوانند حماس را وادار به پذیرش این مذاکره برد-باخت کنند. اتفاقی که شاید به گسترده شدن جنگ و در نهایت به نابودی اسرائیل بی‌انجامد و منطقه را برای غربی‌ها نیز ناآرام سازد؛ چراکه جمعه شب، پایگاه‌های نظامی آمریکا در سوریه مورد حمله قرار گرفته و یمن نیز پرتاب تعداد بالایی موشک‌، بندر ایلات در جنوب اراضی اشغالی را مورد هدف قرار داده است.

از طرفی دیگر بنظر می‌رسد آنچه که در جمعه شب اتفاق افتاد، سنجش توان نیروهای حماس در مقابله با حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی بود. سنجشی که با شکست این ارتش نشان داد، راهبرد «ورود زمینی به غزه» می‌تواند یک باتلاق تمام عیار برای رژیم اشغالگر قدس باشد.

انتهای پیام/