رئیس انجمن واردکنندگان برنج گفت: برنج ایرانی باید شناسنامه‌دار شود تا اصالت برنج ایرانی حفظ و خدشه‌دار نشود.

به گزارش سبز سرخ ، کریم اخوان در نشست مشترک با مسئولان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: ۸۰ درصد برنج‌های توزیعی در فروشگاه‌های این انجمن، ایرانی است.

وی ادامه داد: مباشر خرید برنج کیفی از کشاورزان مازندران شالیکوبی داران امین و معتمد هستند که نسبت به خرید برنج ارقام محلی و کیفی از کشاورزان اقدام می‌کنند.

اخوان گفت: برنج ایرانی در حال جایگزینی با برنج خارجی است و خرید برنج ایرانی باید به‌صورت مداوم و مستمر باشد و دائماً خریدوفروش جریان داشته باشد و ذائقه مصرف برنج ایرانی در کشور نهادینه شود.

وی تصریح کرد: خردشدن اراضی به افزایش قیمت تولید می‌انجامد و تعاونی تولید باید این شکل خردشدن زمین را حل کند و در قالب سهامی زراعی کار انجام شود و به‌جای خردشدن و تقسیم‌شدن زمین، سهام تقسیم می‌شود.

رئیس انجمن واردکنندگان برنج ایران تأکید کرد: برنج ایرانی باید شناسنامه‌دار شود تا اصالت برنج ایرانی حفظ شود و خدشه‌دار نشود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز اظهار کرد: توقعی که از انجمن واردکنندگان برنج داریم به حرکت درآوردن بازار برنج کیفی استان مازندران است.

بابک مؤمنی با بیان اینکه هیچ‌کس تجربه خوبی از قیمت دستوری ندارد، ادامه داد: یک قیمت پایه تولید و یک هزینه تمام شده محصول داریم و باتوجه‌به آن قیمتی باید برای شروع خرید در نظر گرفته شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه قیمت اولیه‌ای را باید در نظر گرفت که سود آن تولیدکننده را دلگرم کند، گفت: باید برنج مازندران در حوزه کشورهای حاشیه خلیج‌فارس جای پا باز کند.

این مسئول با اشاره به اینکه تولیدکننده را باید دلگرم کنید و به‌گونه‌ای نباشد که تولیدکننده از روی اجبار و ناراحتی برای امرارمعاش زندگی محصول خود را به فروش برساند، تأکید کرد: بازار درست، بازاری است که پایدار باشد.

مؤمنی تصریح کرد: انجمن واردکنندگان برنج باید به انجمن صادرکنندگان برنج ایرانی تبدیل شود و برنج ایرانی را به سایر کشورها صادر کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این نشست بیان گرد: یک‌چهارم برنج‌های مازندران پرمحصول و سه‌چهارم ارقام محلی است.

احسان عباسپور گفت: شالیکوبی‌داران متعهد به این انجمن معرفی می‌شوند تا خرید برنج را انجام دهند و قیمت منطقی برنج به‌عنوان پایه باید مشخص شود تا بازار از رکود خارج شود.

وی اظهار کرد: خرید ارقام محلی بیشتر موردتوجه قرار گیرد و اولویت روی برنج طارم و کیفی باشد.

انتهای پیام/