به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبز سرخ، نشست کارگروه آرد و نان شهرستان بابلسر با حضور فرماندار این شهرستان ، اعضای کارگروه و مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در محل فرمانداری بابلسر برگزار شد.

در ابتدای این نشست، قلی پور فرماندار و رئیس کارگروه آرد و نان شهرستان بابلسر با قدردانی از مجموعه اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان بابت تخصیص سهمیه های مناسبتی به این شهرستان، برای تامین نیاز شهروندان و توجه ویژه به فعالیت کارگروه های آرد و نان شهرستان ها، به بیان مشکلات و موانع موجود در این حوزه شامل: عدم پاسخگویی مسئولان سامانه نانینو ، طرح آزادسازی آرد و نان، نحوه برخورد با واحدهایی که تکرار تخلف دارند، تامین آرد و نان شهروندان ، مسافران ، کارگران فصلی باغات و زمین های کشاورزی و نحوه اجرای سامانه هوشمند نانینو، پرداخت.

وی در این نشست ، ضمن تاکید بر افزایش نظارت کارگروه آرد و نان بر فعالیت خبازی‌ها از برخورد قاطع با متخلفان و سوداگران و دلالان آرد و جلوگیری از سوء استفاده افراد خاص در حوزه آرد و نان خبر داد.
عباسعلی وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران نیز در این نشست با قدردانی از فرماندار و اعضای کارگروه آرد و نان این شهرستان با اشاره به ضرورت برخورد قاطع با متخلفان این حوزه اظهار کرد: با هماهنگی مراجع قضایی ، تعزیرات، صمت و اتحادیه خبازان ، سهمیه واحدهایی که بصورت مکرر مرتکب تخلف می شوند قطع و در صورت لزوم پروانه این واحدها ابطال می شود.

دبیر کارگروه آرد و نان استان همچنین ضمن تشریح آنالیز( تجزیه و تحلیل) و عوامل تاثیرگذار در قیمت نان اظهار کرد: کمیته فنی کارگروه آرد و نان استان با بررسی و تجزیه تحلیل قیمت نان در سال جدید، درباره شرایط استفاده از کنجد برای نان تصمیماتی گرفته که پس از تایید نهایی ابلاغ و اجرا خواهد شد.

وفائی نژاد گفت: سرانه مصرف آرد در استان مازندران برای هر نفر حدود ۹ کیلوگرم در ماه بوده و این رقم در شهرستان بابلسر حدود ۱۰ کیلوگرم است، که دلیل اصلی آن با توجه به شرایط خاص استان از لحاظ جمعیت شناور ورودی و همچنین وجود کارگران فصلی برای طرح های اقتصادی و کشاورزی است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی ا مازندران با اشاره به اینکه ، در کشور به ازای هر هزار و ۳۰۰ نفر یک واحد خبازی وجود داشته اما در شهرستان بابلسر به ازای هر ۷۰۰ نفر یک واحد خبازی وجود دارد اظهار کرد: با پیگیری و همچنین توجه به جمعیت شناور مسافران و کارگران فصلی، به منظور تامین نیاز استان سهمیه های آرد مناسبتی و ترمیمی به فرمانداران هر شهرستان تخصیص می یابد تا پس از تصمیم گیری در کارگروه به سهمیه نانوایان منتخب اضافه شود.

دبیر کارگروه آرد و نان استان به ضرورت توجه دستگاه های نظارتی به مصرف صحیح آرد اشاره کرد و گفت: دستگاه های نظارتی توجه بیشتری به عملکرد نانوایان و استفاده صحیح از آرد تخصیص یافته داشته باشند تا یارانه پرداختی دولت به بخش آرد و نان به هدر نرود.

وی از اعضای کارگروه آرد ونان خواست ساعت کاری خبازان را متناسب با نیاز شهروندان در نظر بگیرند و با نظارت بیشتر و بازدید از خبازی ها از تعطیلات خودسرانه این واحدهای صنفی جلوگیری نمایند.

وفائی نژاد همچنین از وجود نانوایی های اجاره ای و نا آشنا با مهارت های لازم برای پخت نان شکایت کرد و گفت: با هرگونه خرید و فروش واحدهای خبازی و عوامل واسطه در چرخه آرد و نان برخورد قاطع صورت گیرد.
انتهای پیام/

  • نویسنده : سکینه رضائیان سمسکنده