طرح ایجاد و توسعه ظرفیت ذخیره سازی کالاهای اساسی و استراتژیک به ویژه روغن خام به منظور انجام تکالیف تعیین شده در مجمع عمومی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبز سرخ، عباسعلی وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران اظهار کرد: در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست گذاری های سازمان پدافند غیرعامل کشور مبنی بر لزوم حفظ حاکمیت دولت در تامین ذخائر راهبردی و کالاهای اساسی کشور، طرح توجیهی فنی و اقتصادی اداره کل غله مازندران برای ایجاد مخازن روغن خام خوراکی در استان و افزایش ظرفیت ذخیره سازی کالاهای اساسی در غرب استان در مجمع عمومی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران که سال گذشته با حضور وزاری جهاد کشاروزی ، اقتصاد و دارایی، صنعت معدن و تجارت و ریاست سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور برگزار شد مورد موافقت قرار گرفت و آماده طرح و تصویب در شورای اقتصاد شدعباسعلی وفائی نژاد با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت های بالقوه موجود در کشورهای حوزه دریای خزر ، تصریح کرد: با پیگیری های به عمل آمده و تلاش های صورت گرفته به منظور اخذ مجوزهای مربوط به ایجاد و توسعه زیرساخت های مراکز ذخیره سازی کالاهای اساسی و راهبردی در استان مازندران طرح احداث مخازن ۲۵ هزارتنی روغن خام خوراکی در محوطه مجتمع ذخیره سازی سیلوی شهید میرزاپور نکا و انبار ۱۰ هزارتنی ذخیره سازی کالاهای اساسی در شهرستان تنکابن توسط مجمع عمومی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.وفائی نژاد ، ساخت مخازن ۲۵ هزارتنی روغن خام خوراکی در سیلوی شهید میرزاپور نکا را موجب تقویت زیرساخت های ذخیره سازی استان بیان و اظهار کزد: توسعه و تقویت زیرساخت های ذخیره سازی کالاهای استراتژیک در استان، کاهش هزینه های تمام شده ذخیره سازی و نگهداری کالاهای اساسی و راهبردی و توسعه اقتصاد استان را در پی خواهد داشت.این مسئول همچنین با اشاره به استفاده از ظرفیت بنادر مازندران در تامین کالاهای اساسی از کشورهای حاشیه دریای خزر تاکید کرد: افزایش ظرفیت ذخیره سازی کالاهای اساسی در استان و استفاده از ظرفیت بنادر شمالی می تواند ضمن رونق اقتصادی کارخانجات تولیدی، توسعه تبادل کالا در قالب تهاتر و در نهایت ارتقای کیفیت محصولات تولیدی را در بر خواهد داشت.

انتهای پیام/

سکینه رضائیان سمسکنده