کشت  نخستین مزرعه کلزای شهرستان ساری با رقم اکاپی آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبز سرخ، از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سید اسماعیل علوی، با اعلام خبر کشت نخستین  رقم کلزا  آکاپی در شهرستان ساری، اظهار کرد: این اقدام گامی مهم و استراتژیک در راستای توسعه کشاورزی پایدار و افزایش بهره‌وری در تولیدات گیاهی شهرستان است.

وی  با اشاره به اینکه این کشت در منطقه کیاسر، روستای ایول، توسط کشاورز پیشرو  (قدیر نوریان) انجام شد، اظهار کرد: سطح زیرکشت این محصول در مرحله نخست، بالغ بر ۶ هکتار بوده و عملیات کشت مکانیزه با استفاده از تجهیزات نوین کشاورزی انجام شد که رقم انتخاب شده برای این کشت رقم اکاپی است و از آن به دلیل سازگاری با شرایط اقلیمی منطقه و بازدهی مطلوب، استقبال شد.

علوی ادامه داد: در اکثر مناطق کشور، زمان آغاز کشت کلزا از اوایل مهر ماه است، هرچند با توجه به رقم انتخابی و شرایط اقلیمی منطقه، این زمان ممکن است متفاوت باشد. لازم است توجه داشت که گیاه کلزا هنگام رسیدن سرما باید در مرحله ۶ تا ۸ برگی خود باشد تا بتواند به خوبی از سرما مقاومت نشان دهد و عملکرد مطلوبی دارا باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: زراعت کلزا  یکی از محصولات مهم دانه روغنی، علاوه بر ایجاد تنوع کشت در اراضی شهرستان، می‌تواند نقش مؤثری در بهبود اقتصاد کشاورزان و افزایش درآمد پایدار آنان ایفا کند و این محصول با توجه به قابلیت چرخه زراعی مناسب، می‌تواند به کاهش علف‌های هرز و بهبود خاک کمک شایانی کند.

وی، ضمن قدردانی از تلاش و همکاری کشاورزان پیشرو، آمادگی خود را برای ارائه آموزش‌های تخصصی، تامین نهاده‌های مورد نیاز و حمایت‌های فنی و کارشناسی جهت گسترش سطح زیرکشت کلزا در سال‌های  آینده  اعلام کرد.

علوی در پایان  تأکید کرد: توسعه کشت کلزا در شهرستان، همسو با سیاست‌های کلان وزارت جهاد کشاورزی و برنامه‌های توسعه‌ای استان مازندران، از اولویت‌های این مدیریت است و انتظار می‌رود با همت کشاورزان و همکاری دستگاه‌های مرتبط، در سال‌های آتی شاهد افزایش چشمگیر تولید این محصول ارزشمند باشیم.
پایان  پیام/
سکینه رضائیان سمسکنده